Zorg voor een veilige internetverbinding

20 februari 2017

Er is de afgelopen periode veel te doen geweest over beveiliging en privacy op internet. Het hebben van een SSL-certificaat, ook wel bekend als HTTPS, maakt dat je een veilige website hebt. Dit heeft tot positief gevolg dat google jouw website hoger positioneert in de zoekresultaten. Voorheen was https de standaard voor websites die gevoelige gegevens beheerden, tegenwoordig voor alle websites.

Het doel is om communicatie tussen bezoekers en de websites die ze bezoeken volledig te versleutelen zodat er niemand mee kan kijken. HTTPS-beveiliging biedt nog een bijkomend voordeel: het vertrouwen van bezoekers in je bedrijf neemt toe. Het standaard beveiligen van de website geeft aan dat je als organisatie veiligheid en privacy belangrijk vindt.

Check of je website een SSL Certificaat heeft
Hoe? Heel eenvoudig. Ga naar de zoekbalk van je browser en toets de url in. Je ziet dan in de adresbalk http of https staan. Heeft je website nog geen SSL certificaat dan helpen we jouw graag bij de aanvraag hiervan. Neem contact op met john@yard.nl en we helpen je.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief